Man met vuurwapen leidt politie naar hennepplantage

vrijdag 20 februari 2015

Amsterdam - Twee mannen in de leeftijd van 55 en 27 jaar zijn donderdag 19 februari 2015 aangehouden op verdenking van wapenbezit. In de woning van de 55-jarige man trof de politie een vuurwapen en een kleine hennenplantage aan. De politie nam het doorgeladen pistool en 66 hennepplanten in beslag.

Bij de meldkamer van de politie kwam rond 15.00 uur een melding binnen datinzittenden van een personenauto op de A10 een vuurwapen lieten zien. Korte tijdlater trof de politie de auto voor het adres van de tenaamgestelde aan. Deagenten spraken de twee mannen, die voor deze woning in de Viermasterstaatstonden, aan en vorderden de uitlevering van het vuurwapen. De 55-jarige manverklaarde dat het wapen binnen lag en bereid was om het af te geven. Hij hadhet aangeschaft omdat hij onlangs was overvallen en zich niet meer zo veiligvoelde.

Het wapen lag in de woonkamer onder een kussen. Nader onderzoek in de woningwees uit dat in een slaapkamer een kweektent stond met 66 hennepplanten en trofde politie nog twee tasers aan. De hennepplantage is ontruimd en het vuurwapenzal aan een nader onderzoek worden onderworpen.

bron: politie.nl | Categorie: wapen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Watergang | 112 alarmeringen Watergang | Goedkoop Tanken in Watergang | Supermarkten in Watergang | Weerbericht Watergang