Update doodgeschoten vrouw Maldenhof

zaterdag 19 november 2016

Amsterdam - De vrouw die donderdagochtend nabij het Maldenhof werd beschoten en die ondanks intense reanimatiepogingen overleed is de 28-jarige Rosleny Magdalena.Tijdens de sectie op het stoffelijk overschot van Magdalena is vast komen te staan dat door het schieten meerdere vitale organen zijn geraakt. Door die verwondingen is zij komen te overlijden.

Het rechercheteam dat het onderzoek doet naar aanleiding van de dood van de 28-jarige vrouw is naarstig op zoek naar getuigen. Ze zijn op zoek naar mensen die  donderdagochtend mogelijk iets bijzonders hebben gezien op- of in de omgeving van het Maldenhof, het Gaasperdammerpad en het Reigersbospad. Daarnaast willen de rechercheurs weten of iemand iets bijzonders is opgevallen toen Magdalena haar 6-jarige dochtertje wegbracht naar een school aan het Holendrechtplein. Misschien heeft iemand gezien dat de vrouw gevolgd werd toen ze van school wegfietste in de richting van het Maldenhof.

Duikers hebben het water onder het bruggetje, waar het slachtoffer werd aangetroffen, doorzocht maar niets bijzonders aangetroffen.

Heeft u iets bijzonders gezien op eerder genoemde locaties of heeft u meer informatie over het privéleven neem dan telefonisch contact op met het rechercheteam via 0900-8844. Anoniem tippen kan ook via 0800-7000.

 

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Watergang | 112 alarmeringen Watergang | Goedkoop Tanken in Watergang | Supermarkten in Watergang | Weerbericht Watergang