Pillen en passen

woensdag 1 maart 2017

Koog aan de Zaan - Op vrijdagavond hield de politie een man aan die in het bezit waren van harddrugs en gestolen pinpassen. Het gaat om een 19-jarige man uit Wormerveer.

Omstreeks 20.25 uur zag de politie een personenauto met hoge snelheid rijden op de Bloemstraat in Koog aan de Zaan. Toen de auto voor controle aan de kant was gezet, bleek de 19-jarige Amsterdamse bestuurder niet in het bezit te zijn van een rijbewijs. De man ging door het lint toen hij een bekeuring kreeg en hij moest tot de orde geroepen worden.

Zijn passagier liet zich niet onbetuigd en gedroeg zich ook zeer recalcitrant. De man uit Wormerveer, die bekend is bij de politie wegens drugsbezit, werd gefouilleerd. Hij bleek zeven pillen (mogelijk XTC) bij zich te hebben. Ook had hij zeven bankpasjes bij zich die op andere namen stonden. Hiervan waren er in ieder geval zes van diefstal afkomstig.

De politie hield de man uit Wormerveer aan. Hij werd voor verhoor overgebracht naar het politiebureau. De pillen en de pasjes werden in beslag genomen.

2017042753

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Watergang | 112 alarmeringen Watergang | Goedkoop Tanken in Watergang | Supermarkten in Watergang | Weerbericht Watergang