Getuigen steekincident Zuidoost gezocht

woensdag 8 maart 2017

Amsterdam-Zuidoost - Woensdagavond is een 20-jarige man uit Amsterdam zwaargewond geraakt bij een steekincident op Hofgeest in Amsterdam-Zuidoost. De politie zoekt getuigen.

Omstreeks 23.30 uur zien voorbijgangers dat het slachtoffer op straat in discussie is met een nog onbekende man. Op een gegeven moment roept het slachtoffer om hulp en rent de andere man weg. Al snel blijkt dat het slachtoffer meerdere malen is gestoken. Toegesnelde politie-eenheden verlenen eerste hulp aan het slachtoffer en gaan op zoek naar de verdachte. Deze man is in de richting van de Haardstee gerend, maar wordt helaas niet meer aangetroffen.

Het slachtoffer is naar het ziekenhuis overgebracht en ligt daar nog steeds. Zijn situatie is momenteel stabiel, maar zorgwekkend. 

Het signalement van de verdachte:

- Getinte huidskleur;

- Ongeveer 1,75 m lang;

- 18/19 jaar oud;

- Droeg een bruine jas met capuchon, een spijkerbroek en witte sportschoenen.

De politie zoekt getuigen die mogelijk iets kunnen vertellen over dit steekincident en/of (de vluchtroute van) de dader. Zij kunnen contact opnemen op 0900-8844 of 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem). Via het tipformulier kan men ook beeldmateriaal delen met de politie.

Laat het ons weten via het tipformulier.

bron: politie.nl | Categorie: steekpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Watergang | 112 alarmeringen Watergang | Goedkoop Tanken in Watergang | Supermarkten in Watergang | Weerbericht Watergang