Politie zoekt beeldmateriaal en getuigen schietincident Amstelveenseweg

zaterdag 12 december 2015

Amsterdam - Op de Amstelveenseweg heeft vrijdagavond 11 december 2015 een schietincident plaatsgevonden. Hierbij zijn twee mannen zwaargewond geraakt. Mensen die getuige zijn geweest of beeldmateriaal hebben gemaakt met bijvoorbeeld hun smartphone, wordt verzocht contact op te nemen met de politie.

Even voor half elf kwam bij de politie de melding binnen dat er meerdere keren geschoten werd op de Amstelveenseweg, nabij het Vondelpark. Eenmaal daar troffen agenten voor de deur van een restaurant twee zwaargewonde mannen aan. Beide mannen, 23 en 28 jaar oud, zijn naar het ziekenhuis gebracht.

De dader of daders zouden te voet zijn gevlucht in de richting van het Vondelpark. De omgeving is afgezet en de politie doet uitgebreid onderzoek. De toedracht van het incident wordt nog onderzocht.

De recherche wil graag in contact komen met mensen die iets hebben gezien van het schietincident en nog niet met de politie hebben gesproken. Zij kunnen bellen met 0900-8844.

Heeft u foto’s of filmpjes gemaakt tijdens, vlak voor of vlak na het schietincident op de Amstelveenseweg? Dan wordt gevraagd deze met de politie te delen. Dit kan via www.politie.nl/melden/meldformulier.html

bron: politie.nl | Categorie: schietpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Watergang | 112 alarmeringen Watergang | Goedkoop Tanken in Watergang | Supermarkten in Watergang | Weerbericht Watergang