Politie vraagt beeldmateriaal schietincident The Waterfront

maandag 27 mei 2013

Amsterdam - Aanwezigen van dance-event The Waterfront wordt gevraagd foto's en filmpjes van het evenement te uploaden via www.politie.nl/waterfront. Bij het evenement escaleerde een ruzie tussen twee mannen aan een bar in een schietincident, waarbij in de nacht van zaterdag 25 op zondag 26 mei omstreeks 01:50 uur een 26-jarige Amsterdammer om het leven kwam.

Uploaden

Er waren ongeveer duizend bezoekers bij dit evenement aanwezig. Kort na hetschietincident werd op basis van getuigenverklaringen in de nabijheid van deuitgaansgelegenheid aan het Kattenburgerplein een 25-jarige verdachteaangehouden. Het onderzoeksteam is dringend op zoek naar getuigen enbeeldmateriaal gemaakt tijdens het feest. Het team is genteresseerd inbeeldmateriaal van de gehele avond, dus vanaf het moment van binnenkomen op hetfeest tot en met het weggaan. Hebt u meer informatie over (de toedracht van) hetschietincident of hebt u foto's en/of filmps, neem dan contact op met de politievia 0900-8844. Anoniem informatie doorgeven kan ook via Meld Misdaad Anoniem op0800-7000. Foto's en filmpjes kunt u uploaden via het tipformulier opwww.politie.nl/waterfront.

bron: politie.nl | Categorie: schietpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Watergang | 112 alarmeringen Watergang | Goedkoop Tanken in Watergang | Supermarkten in Watergang | Weerbericht Watergang