Man overleden na schietincident

woensdag 10 december 2014

Amsterdam - Een man is dinsdagavond 9 december overleden nadat hij op straat in Amsterdam-Zuid werd beschoten.

Even na elf uur?s avonds liep de man door de Uiterwaardenstraat toen hijwerd beschoten. Gewond is het slachtoffer naar een caf op de hoek van deUiterwaardenstraat en de Rijnstraat gelopen, waarhij bij de deuropening inelkaar is gezakt. Ondanks reanimatie is de man ter plekke aan zijn verwondingenoverleden.

Bestelbus

Een getuige die op straat een knal hoorde, mogelijk een schot , zag eengrijze bestelbus (mogelijk een Citron Berlingo) draaien op de weg en deKuinderstraat inrijden. Onderzocht wordt of dit voertuig iets te maken heeft methet schietincident.

Heeft u informatie?

Omdat de nabestaanden van het slachtoffer nog niet zijn geinformeerd, wordter op dit moment verder niets medegedeeld over de identiteit van dedoodgeschoten man. Een team grootschalige opsporing is een uitgebreid onderzoekgestart. De rechercheurs zijn dringend op zoek naar getuigen van hetschietincident. Getuigen kunnen contact met de politie opnemen via 0900-8844 ofvia Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

bron: politie.nl | Categorie: schietpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Watergang | 112 alarmeringen Watergang | Goedkoop Tanken in Watergang | Supermarkten in Watergang | Weerbericht Watergang