Man overleden bij schietincident

donderdag 20 februari 2014

Zaandam - Donderdagochtend 20 februari is een 30-jarige man uit Amsterdam overleden bij een schietincident.

De politie kreeg even voor 07.30 uur de melding dat er eengewonde man op de Pieter Jelles Troelstralaan naast een auto lag. Hulpdienstenrukten uit, maar zij konden niets meer voor het slachtoffer betekenen. Depolitie is direct een uitgebreid onderzoek gestart. Rechercheurs van o.a. deForensische Opsporing doen onderzoek naar het incident en een deel van de PieterJelles Troelstralaan is daarom tijdelijk afgesloten.

Brandende auto

Korte tijd na het incident heeft de politie in Amsterdam eenbrandende auto aangetroffen aan de Reizigersweg in Amsterdam. De politieonderzoekt of er een verband is tussen het incident in Zaandam en dezeaangetroffen auto.

Getuigen

De politie is een uitgebreid buurtonderzoek begonnen aan dePieter Jelles Troelstralaan in Zaandam en heeft inmiddels met diversebuurtbewoners gesproken. Mensen die nog niet met de politie gesproken hebben,maar die mogelijk wel iets gezien hebben dat te maken kan hebben met ditincident, wordt verzocht contact op te nemen met de recherche in Zaandam via hettelefoonnummer 0900-8844. Ook informatie over rondrijdende- of lopende personenin de buurt vlak voor of na het incident, kan waardevol zijn. Informatie overdit misdrijf kan ook anoniem doorgegeven worden via Meld Misdaad Anoniem,telefoonnummer: 0800-7000.

bron: politie.nl | Categorie: schietpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Watergang | 112 alarmeringen Watergang | Goedkoop Tanken in Watergang | Supermarkten in Watergang | Weerbericht Watergang