Recherche dringend op zoek naar getuigen driedubbele straatroof De Clercqstraat

dinsdag 1 oktober 2013

Amsterdam - Drie mensen zijn in de vroege ochtend van zondag 29 september het slachtoffer geworden van een brute straatroof op de De Clercqstraat in Amsterdam West.

Terwijl zij allen, op korte afstand van elkaar, ter hoogte van de Wiegbrugfietsten, werd allereerst een 19-jarige vrouw van haar fiets getrokken door driemannen. Omdat zij haar tas niet af wilde geven, werd de vrouwj door n van deverdachten in haar gezicht geschopt, waarna zij haar verzet moest staken. Zijwerd beroofd van haar persoonlijke spullen en een opvallend geelkleurigeoma-fiets. Zij is overgebracht naar een ziekenhuis, waar een gekeusde knie, eengebroken oogkas en divers aangezichtsletsel werden geconstateerd.

Tijdens deze berovingfietste achter haar een 28-jarige man die ongeveertegelijkertijd eveneens van zijn fiets werd geslagen door dezelfde daders. Hijkwam ten val en ook van hem werden persoonlijke goederen afgenomen. Hij raaktelichtgewond.

Het derde slachtoffer, een 21-jarige vrouw die weer achter de man fietste,werd vervolgens op soortgelijke wijze van haar eigendommen en haar fietsberoofd. Zij raakte niet gewond.

De drie straatrovers zijn er vervolgens op de fietsen van de slachtoffersvandoor gegaan in de richting van de Admiraal de Ruyterweg .

Signalementen daders

Dader 1:

Donkere huidskleur,ongeveer24 - 30 jaar oud,gemillimeterd haar,normaal totbreed postuur,170-175 centimeter lang.

Dader 2:

Donkere huidskleur, mogelijk Surinaams, 170-175 centimeter lang,24 - 35 jaaroud,kort krullend/golvend haar,normaal postuur,zwarte jas.

Dader 3:

Donkere huidskleur,175 centimeter lang,breed postuur, breder dan dader 1 en2,grijs kort baardje,zwart lederen jas.

Getuigenoproep

Hebt u ietsgezien van deze berovingen? Of heeft u deverdachten daarmogelijk eerderzien rondhangen of bent u misschienzelf belaagddoor de mannen?Dan verzoeken wiju dringendcontact op te nemen met het algemene politienummer0900-8844. Ook houdt het onderzoeksteam er rekening mee dat de verdachtenmogelijk die avond in een horecagelegeheid in de omgeving zijn geweest. Bent uhorecaondernemer en herkent u eenvan de verdachten aande hand van designalementen? Neem dan ook vooral contact opmet het eerder genoemdetelefoonnummer.

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Watergang | 112 alarmeringen Watergang | Goedkoop Tanken in Watergang | Supermarkten in Watergang | Weerbericht Watergang