Getuigenoproep straatroof

zaterdag 9 januari 2016

Purmerend - Een 18-jarige jongen uit Purmerend is vrijdagavond rond 23.30 uur op de Purmerdijk door twee mannen beroofd van zijn telefoon.

Het slachtoffer fietste vanaf de Vrouwenzandstraat rechtsaf de Purmerdijk en werd halverwege het fietspad ingehaald door een scooter. De scooter stopte midden op het fietspad waardoor de 18-jarige jongen af moest stappen. De man achterop de scooter bedreigde de fietser met een mes. Hij moest zijn telefoon afstaan. De twee mannen reden met de scooter weg over de Purmerdijk en sloegen rechtsaf de Purmerweg op.

Het ging om een zwarte scooter met een zilverkleurig sportstuur, mogelijk van het merk Aerox. Degene die de fietser bedreigde droeg een zwarte dichte helm met rode strepen.

De politie is op zoek naar getuigen van de straatroof. Heeft u de zwarte scooter met de twee mannen erop gezien vrijdagavond of heeft u meer informatie over de beroving? Neemt u dan Contact op met de politie in Purmerend op telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief).

201606368

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Watergang | 112 alarmeringen Watergang | Goedkoop Tanken in Watergang | Supermarkten in Watergang | Weerbericht Watergang