Getuigen woningoverval Rijnstraat gezocht

dinsdag 21 maart 2017

Amsterdam - Zaterdagochtend 18 maart overvalt een man een woning aan de Rijnstraat in Amsterdam-Zuid. De politie is op zoek naar getuigen van deze overval.

Omstreeks 09.20 uur dringt een onbekende man de woning van het slachtoffer binnen. Het slachtoffer wordt vervolgens mishandeld. Op een gegeven moment vlucht de man de woning uit, de Uiterwaardestraat in. Het slachtoffer roept om hulp en omwonenden bellen de politie. Verschillende politie-eenheden zoeken in de omgeving naar de verdachte, maar treffen hem helaas niet meer aan. Het slachtoffer maakt het momenteel naar omstandigheden goed. 

Het signalement van de verdachte:

- Man;

- Tussen de 1.80 en 1.85 m lang;

- Tussen de 20 en 30 jaar oud;

- Licht getinte huidskleur;

- Donkerkleurige pet, broek en jas.

De politie zoekt getuigen die mogelijk iets kunnen vertellen over deze woningoverval en (de vluchtroute van) de dader. Getuigen kunnen contact opnemen via 0900-8844 of 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem). Via het tipformulier is het ook mogelijk beeldmateriaal ter beschikking te stellen aan de politie.

Laat het ons weten via het tipformulier.

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Watergang | 112 alarmeringen Watergang | Goedkoop Tanken in Watergang | Supermarkten in Watergang | Weerbericht Watergang