Getuigen van woningoverval gezocht

zondag 15 mei 2016

Amsterdam - In de vroege ochtend van zondag 15 mei hebben drie mannen een woningoverval gepleegd. Bij de overval is geschoten, maar niemand werd geraakt. Een van de bewoners werd mishandeld en is gewond geraakt. De politie is op zoek naar getuigen.

Rond 04.15 uur kreeg de politie de melding dat er geschoten was bij een woningoverval op de Sloterweg. Ten tijde van de overval waren de bewoners thuis, maar niemand raakte door het schieten gewond. De overvallers sloegen één van de bewoners met een zwaar voorwerp. Hij raakte gewond en is met verwondingen aan zijn hoofd naar het ziekenhuis gebracht. 

De drie overvallers zijn met nog onbekende buit gevlucht op één motorfiets. Agenten zochten in de omgeving naar hen en ook de politiehelikopter zocht mee. Zij zijn niet meer gevonden. De politie startte direct een onderzoek en technisch rechercheurs van de forensische opsporing verrichtten sporenonderzoek.

Het onderzoeksteam is op zoek naar getuigen. Het team is met name op zoek naar mensen die tussen 04.00 en 05.00 uur een motorfiets met daarop drie mannen hebben zien rijden in Amsterdam West. Mensen die meer informatie hebben over de overval, de daders of hun vluchtroute wordt verzocht contact op te nemen via 0900-8844. Anoniem informatie doorgeven kan bij Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. 

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Watergang | 112 alarmeringen Watergang | Goedkoop Tanken in Watergang | Supermarkten in Watergang | Weerbericht Watergang