93-Jarige vrouw achter rollator beroofd

dinsdag 2 augustus 2016

Amsterdam - De politie is op zoek naar een man die zondagavond 31 juli 2016 rond kwart over acht een hoogbejaarde vrouw die met een rollator liep beroofde. Deze straatroof vond plaats in de omgeving van de Fizeaustraat. Het slachtoffer werd van diverse spullen bestolen en hield een gekneusde onderarm over aan deze straatroof.

De vrouw liep achter haar rollator door o.a. de Fizeaustraat en de Dulongstraat in het Amsteldorp. Een man die op een motor- c.q. bromfiets reed benaderde het slachtoffer van achter en pakte haar vast en probeerde haar van haar sieraden te beroven. Een halsketting werd stukgetrokken en een tasje die in haar rollator zat griste hij weg. Vervolgens sprong hij op zijn vervoermiddel en ging er vandoor in de richting van de Fahrenheitsingel. De buit was gering en bestond onder andere uit wat euro’s aan muntgeld.

Het signalement van de verdachte:

De rechercheurs zijn specifiek op zoek naar een man die heel kort na de straatroof met twee kleine kinderen vlakbij het slachtoffer was.

Mensen die getuige geweest zijn van de straatroof of er informatie over hebben worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844.

 

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Watergang | 112 alarmeringen Watergang | Goedkoop Tanken in Watergang | Supermarkten in Watergang | Weerbericht Watergang