Politie zoekt doorrijder verkeersongeval Rozengracht

donderdag 14 augustus 2014

Amsterdam - De politie is op zoek naar een scooterbestuurder die woensdagavond 13 augustus 2014 rond 22.30 uur is doorgereden na een verkeersongeval op de Rozengracht. Bij de aanrijding raakte een 28-jarige Amsterdammer ernstig gewond. Het slachtoffer is met hoofdletsel naar het ziekenhuis vervoerd.

Het slachtoffer werd geschept door de scooter toen hij plotseling de straatoverstak. De scooterrijder gleed door richting de trambaan en ging er daarnavandoor. Een 41-jarige vrouw die het slachtoffer wilde helpen, werd vervolgensaangereden door een fietser. Bij die aanrijding kwam ook de fietser ten val.Zowel de voetganger als fietser konden ter plaatse worden behandeld. Toenagenten de betrokken fietser aanspraken, bleek dat hij te diep in het glaasjehad gekeken. Tegen de 27-jarige Amsterdammer is proces-verbaal opgemaakt.

De politie heeft ter plaatse een uitgebreid sporenonderzoek ingesteld enroept de bestuurder van de scooter op om zich alsnog te melden. Getuigen van deaanrijding kunnen bellen met 0900-8844 of met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

bron: politie.nl | Categorie: ongeluk


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Watergang | 112 alarmeringen Watergang | Goedkoop Tanken in Watergang | Supermarkten in Watergang | Weerbericht Watergang