Getuigen gezocht zware aanrijding Westpoortweg

donderdag 17 oktober 2013

Amsterdam - Op zondagmiddag 6 oktober heeft omstreeks 16:15 in het Westelijk Havengebied een ernstige aanrijding plaatsgevonden tussen een automobilist en een motorrijder. Het team dat deze zaak onderzoekt is nog op zoek naar getuigen.

Deaanrijding vond plaats op de Westpoortweg, ter hoogte van de kruising met deAbidjanweg. (zie ook het kaartje). De motorrijder is bij de aanrijding hard tenval gekomen. Hij heeft hierbij evensbedreigend letsel opgelopen en wordt in hetziekenhuis kunstmatig in slaap gehouden.

Beide voertuigen kwamen uit de richting van Spaarnwoude. Drie voertuigenstopten om hulp te verlenen. Onder hen het voertuig van de bij de aanrijdingbetrokken automobilist. Met deze bestuurders hebben we gesproken.

Vragen:

- Was u getuige van de aanrijding en heeft u nog niet met de politie gesproken?We weten dat in elk geval n bestuurder, maar mogelijk meerdere, de plaats vanhet ongeval zijn gepasseerd zonder te stoppen.

-Reed u kort voor het ongeval langs de plek van de aanrijding en heeft u demotorrijder zien rijden, dan vragen we u ook om contact met de politie op tenemen. De motorrijder reed op een groene Kawasaki (zie foto).Als u informatie heeft, kunt u bellen met de Opsporingstiplijn via 0800-6070.

bron: politie.nl | Categorie: ongeluk


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Watergang | 112 alarmeringen Watergang | Goedkoop Tanken in Watergang | Supermarkten in Watergang | Weerbericht Watergang