Man op straat doodgeschoten

dinsdag 19 augustus 2014

Amsterdam - De politie is een grootschalig onderzoek gestart naar een schietincident dat maandagavond 18 augustus 2014 heeft plaatsgevonden op de hoek van de C. van Eesterenlaan met de Borneokade in Amsterdam Oost. Daarbij kwam een 34-jarige Amsterdammer om het leven. Het slachtoffer is een bekende van de politie.

Omstreeks 23.15 uur kwam de melding binnen van een schietpartij. Agentenstelden een onderzoek in en troffen de gewonde man aan bij de Entrepotbrug. Hetslachtoffer werd met diverse verwondingen naar een ziekenhuis overgebracht. Daaris hij in de loop van de nacht aan zijn verwondingen overleden. Volgens getuigenis na het schietincident een donkergekleurde scooter weggereden in de richtingvan de Panamalaan. De recherche heeftin verband met sporenonderzoek (een deelvan) de C.van Eesterenlaan, Borneokade en Zeeburgerkade afgesloten.Ook is deomgevinguitgekamd, op zoek naar de verdachte(n). Het onderzoek ging de helenacht door, er is nogniemandaangehouden.

Getuigen

De rechercheonderzoekt de exacte toedracht en achtergrondenvan het incidentenwil graagin contact komen met mensen die maandagavond rond 23:15 uur ietsgezien of gehoord in de omgeving van deC. van Eesterenlaan. Heeft uinformatiedie van belang kan zijn voor het onderzoek, neem dan contact op metde politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

bron: politie.nl | Categorie: moord-doodslag


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Watergang | 112 alarmeringen Watergang | Goedkoop Tanken in Watergang | Supermarkten in Watergang | Weerbericht Watergang