Filmende getuigen gezocht na liquidatie Borneokade

dinsdag 26 augustus 2014

Amsterdam - Het rechercheteam dat onderzoek doet naar de liquidatie van de 34-jarige D. van der Meijden op maandag 18 augustus, is op zoek naar mensen die na het incident filmopnamen hebben gemaakt met hun mobiele telefoon.

Op de hoek van de C. van Eesterenlaan en de Borneokade werd Van der Meijdenmaandagavond 18 augustus even na elf uur neergeschoten. Het slachtoffer werdzwaargewond aangetroffen bij de Entrepotbrug en is in het ziekenhuis aan zijnverwondingen overleden.

Na de liquidatie hebben verschillende getuigen mensen met hun mobieletelefoon foto?s of filmpjes zien maken. Dit beeldmateriaal kan van groot belangzijn voor het opsporingsonderzoek. Daarom wil het rechercheteam graag in contactkomen met deze mensen.

Ook andere getuigen die meer weten over de exacte toedracht of deachtergronden van het incident en nog niet met de politie hebben gesproken,wordt verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of anoniem via0800-7000.

Gerelateerde berichten

bron: politie.nl | Categorie: moord-doodslag


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Watergang | 112 alarmeringen Watergang | Goedkoop Tanken in Watergang | Supermarkten in Watergang | Weerbericht Watergang