Met geweer gewapende verdachte van huiselijk geweld neergeschoten door de politie

dinsdag 8 oktober 2013

Amsterdam - Bij de aanhouding van een verdachte van huiselijk geweld is een 33-jarige man, die een geweer in zijn handen had, neergeschoten door de politie. Hij is daarbij in een been en hand getroffen.

De man is aangehouden en naar een ziekenhuis overgebracht. Daaris hij onder bewaking gesteld. De rijksrecherche onderzoekt dit schietincidenten het forensisch onderzoek wordt gedaan door specialisten van een anderepolitie-eenheid.

Bij de politie kwam maandagavond 7 oktober 2013 rond kwart overelf informatie binnen dat een man, in een woning in Geuzenveld, zijn gezin aanhet bedreigen was. Familieleden waren uit de woning gevlucht en de man was ineen auto weggereden. Uit nadere informatie kwam naar voren dat hij mogelijk inhet bezit zou zijn van een geweer.

Politiemensen zagen de auto in de omgeving van de woning. Deverdachte stapte uit met het geweer in zijn handen. Op enig moment heeft depolitie op de verdachte geschoten.

bron: politie.nl | Categorie: mishandeling-vechtpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Watergang | 112 alarmeringen Watergang | Goedkoop Tanken in Watergang | Supermarkten in Watergang | Weerbericht Watergang