Dertienjarige meisje aangehouden na mishandeling

dinsdag 23 juni 2015

Amsterdam - Donderdagmiddag 18 juni heeft een 13-jarig meisje zich op het politiebureau gemeld in verband met een mishandeling die plaatsvond op 7 april op de Nieuwendijk. De politie besteedde aandacht aan deze zaak in Bureau 020. Het meisje is na verhoor met een dagvaarding heengezonden.

Op 7 april rond 15.15 uur ontstond bij een banketbakkerij aan de Nieuwendijkonenigheid tussen het 14-jarige slachtoffer en drie andere meisjes. Het drietalhad voorgedrongen om een ijsje te kopen. Buiten de winkel kreeg het 14-jarigemeisje het aan de stok met het drietal omdat zij hierover een opmerkingplaatste. Een mishandeling was het gevolg.De politie plaatste een getuigenoproep op politie.nl en bracht de zaak op AT5in Bureau 020. Naar aanleiding van deze uitzending kreeg de politie diversetips, waarin de naam van het meisje en haar school werden genoemd. Donderdagkwam het meisje met haar moeder naar het politiebureau om te melden dat zijdegene was die het slachtoffer had geslagen.

bron: politie.nl | Categorie: mishandeling-vechtpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Watergang | 112 alarmeringen Watergang | Goedkoop Tanken in Watergang | Supermarkten in Watergang | Weerbericht Watergang