Politie schiet vluchtende verdachte in been

vrijdag 9 september 2016

Amsterdam - Een man die in een gestolen auto reed, is vanmiddag door de politie in zijn been geschoten. Hij is aangehouden en in stabiele toestand overgebracht naar een ziekenhuis.

Om 14.10 uur ziet een agent in burgerkleding op de kruising Burgemeester Roëllstraat en Slotermeerlaan een auto rijden die een vreemde manoeuvre maakt. Als hij het kenteken controleert, ziet hij dat de auto als gestolen staat geregistreerd. Hij roept direct geuniformeerde agenten op om hem te assisteren. De bestuurder van de gestolen auto gaat er vandoor en ramt daarbij twee voertuigen waaronder een politieauto. Vervolgens rent de man weg. De verdachte wordt gesommeerd en gewaarschuwd om te blijven staan maar voldoet hier niet aan. Pas nadat een agent hem in zijn been heeft geschoten, kan hij worden aangehouden. Hij is in stabiele toestand naar een ziekenhuis gebracht.

 

 

Zoals gebruikelijk bij incidenten waarbij de politie heeft geschoten start de rijksrecherche een onderzoek. Meer informatie wordt daarom door de politie niet verstrekt.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Watergang | 112 alarmeringen Watergang | Goedkoop Tanken in Watergang | Supermarkten in Watergang | Weerbericht Watergang