Drie OMG leden aangehouden

woensdag 11 maart 2015

Amsterdam - In de nacht van maandag op dinsdag rond 00.30 uur zijn drie Outlaw Motorcycle Gang leden van Trailer Trash Travelers aangehouden voor het bezit van harddrugs.

Politieagenten hielden een auto staande aan de Slochterweg ter controle. Erkwam een sterke hennepgeur uit de auto en de agenten besloten de auto tedoorzoeken. In de auto is harddrugs aangetroffen.

De drie inzittenden van de auto, een 28-jarige man uit Almere, een 35-jarige manuit Bussum en een 29-jarige Haarlemmer, zijn aangehouden.

Politie heeft onderzoek ingesteld.

De meeste leden van motorclubs zijn normaal gentegreerd in de maatschappij.Enkelen, veelal leden van ?outlaw motorcycle gangs?, houden zich echter niet aande wet en weigeren de regels die in Nederland gelden te accepteren. Dezezogenoemde ?outlawbikers? vertonen normoverschrijdend en crimineel gedrag. Depolitie werkt samen met het Openbaar Ministerie en de gemeenten aan hetaanpakken van deze groep. Die aanpak van de outlawbikers heeft een hogeprioriteit voor de politie en haar partners (OM, gemeenten etc.). Het is bekenddat individuele leden van dergelijke clubs betrokken zijn bij criminele en/ofondermijnende activiteiten. De politie is hier extra alert op.

2015061018

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Watergang | 112 alarmeringen Watergang | Goedkoop Tanken in Watergang | Supermarkten in Watergang | Weerbericht Watergang