Souad Massi - Melkweg Amsterdam | Melkweg Amsterdam

datum: donderdag 11 januari 2018

Souad Massi - Melkweg Amsterdam | Melkweg Amsterdam

Souad Massi staat te boek als een van Noord-Afrika's beste zangeressen, wiens reputatie gebaseerd is op een inmiddels meer dan 15-jarige solocarrière. Een carrière die gedreven wordt door een felle, door politiek geïnspireerde vastberadenheid waarin de waarde van vrijheid een grote rol speelt en ze een constante strijd levert met onrechtvaardigheid. Haar nummers zijn doordrenkt van liefde, moedigheid en protest tegen de intolerantie van de hedendaagse wereld.

Tijdens deze nieuwe show in Melkweg zal Souad Massi samen met percussionist Rabah Khalfa en gitarist Medhi Dalil titels ten gehore brengen die afkomstig zijn van haar zesde studio-album 'El Mutakallimûn', als tegenreactie op de hedendaagse dreigingen, en blaast een verzameling Arabische poëzie uit de zesde eeuw een nieuw leven in. Daarnaast zal ze een selectie van de beste songs uit haar repertoire zingen, zoals 'Yemma' (Mummy I Lie To You), Deb, Amessa (A Day Will Come) en 'Hayati' (My Life).

Kaartverkoop start dinsdag 1 augustus om 10:00 uur.

SOUAD MASSI
Donderdag 11 januari
Melkweg Amsterdam (MAX)
Zaal open: 19:30 uur
Tickets: €26,- + lidm.
Ticketlink: bit.ly/souadmassitix

De eindtijd van onze events staat niet vast en hangt te allen tijde af van het verloop van de avond.

Meer info: http://www.melkweg.nl/23534

bron: https://www.facebook.com/events/485168878512475/
2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Watergang | 112 alarmeringen Watergang | Goedkoop Tanken in Watergang | Supermarkten in Watergang | Weerbericht Watergang